FEELLIFE

Over mij

Mijn naam is Gijs van Ammelrooij en sinds 2016 ben ik eigenaar van FEELLIFE-holistische massagepraktijk in Berkel en Rodenrijs. Als gediplomeerd holistisch massagetherapeut ondersteun ik mensen in hun algehele welbevinden en gezondheid. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de hulpverlening en zie een grote toegevoegde waarde om lichaamsgerichte therapie in te zetten bij fysieke pijn, ongemak, onrust, stress en emotie.

Mijn naam is Gijs van Ammelrooij en sinds 2016 ben ik eigenaar van FEELLIFE-holistische massagepraktijk in Berkel en Rodenrijs. Als gediplomeerd holistisch massagetherapeut ondersteun ik mensen in hun algehele welbevinden en gezondheid. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de hulpverlening en zie een grote toegevoegde waarde om lichaamsgerichte therapie in te zetten bij fysieke pijn, ongemak, onrust, stress en emotie. Ik geloof in de kracht van aanraken en de signalen die het lichaam afgeeft. Het werkelijk verstaan van deze signalen vraagt oefening, focusing en bewustwording. Dit proces begeleiden is iets dat ik heel graag doe. Een prettige en veilige omgeving zijn in dit proces belangrijke voorwaarden. Hiertoe houd ik me aan de algemeen gestelde privacy-voorwaarden zoals vastgelegd in de AVG-wetgeving en stem ik met u bij kennismaking de algemene voorwaarden af. Verder ben ik verbonden aan het Holos-netwerk en de VBAG als beroepsvereniging waarmee mijn vakinhoudelijke- en medische basiskennis gewaarborgd blijven. Via de VBAG ben ik aangesloten bij geschillencommissie Quasir. Indien je een klacht hebt waar we samen niet uit lijken te komen kun je terecht voor ondersteuning op https://vbag.nl/algemene-informatie/klachten.html. Voor meer informatie klik hier.

Ik geloof in de kracht van aanraken en de signalen die het lichaam afgeeft. Het werkelijk verstaan van deze signalen vraagt oefening, focusing en bewustwording. Dit proces begeleiden is iets dat ik heel graag doe. Een prettige en veilige omgeving zijn in dit proces belangrijke voorwaarden. Hiertoe houd ik me aan de algemeen gestelde privacy-voorwaarden zoals vastgelegd in de AVG-wetgeving en stem ik met u bij kennismaking de algemene voorwaarden af. Verder ben ik verbonden aan het Holos-netwerk en de VBAG als beroepsvereniging waarmee mijn vakinhoudelijke- en medische basiskennis gewaarborgd blijven. Via de VBAG ben ik aangesloten bij geschillencommissie Quasir. Indien je een klacht hebt waar we samen niet uit lijken te komen kun je terecht voor ondersteuning op https://vbag.nl/algemene-informatie/klachten.html  

Voor meer informatie klik hier.

IMG_20201031_113214 bewerkt
RBCZ logo voor lichte achtergrond transparant
holos def

Specialisaties

Corona (na)zorg

Ben jij herstellende van Corona of voel je je uit balans gebracht door Corona en alle maatregelen die je kunnen beperken? FEELLIFE-massagetherapie biedt je de kans om letterlijk en figuurlijk weer op adem te komen. Door massage-therapie, ademoefeningen en contact zoeken met dat wat ons raakt, focussen we samen op wat er zich specifiek bij jou aandient. Zo kunnen we samen jouw emotionele en fysieke (bewegings)vrijheid en balans proberen te hervinden. Klik hier voor meer informatie over het coronaprotocol. 

Massage en begeleiding bij jongeren

Hoe houd je je staande juist in een tijd waarin je ook opzoek bent naar je eigen identiteit? Herken jij rusteloosheid, verwarring over je positie in de maatschappij? Welke kant moet je op? Waar wil je naar toe met je leven? Dit zijn vragen waar je als jongere mee kunt worstelen. Je kunt dit voelen resoneren in je lijf. Je slaapt bijvoorbeeld slechter, bent onrustiger en misschien zelfs bang om dingen te missen. Gevoelens van onzekerheid kunnen je overvallen. Holistische massagetherapie biedt je de ruimte om even te mogen verstillen. Zo kan je voelen in jouw lijf wat deze druk en verwachtingen werkelijk voor jou betekenen en vanuit je eigen kracht richting aan je leven te geven.

Massage en begeleiding bij depressie

Depressie is bij uitstek geschikt om via het lijf te benaderen. Aanraking en begeleiding bij het herkennen van blokkades helpt om ten diepste te doorvoelen wat de depressie voor jou betekent en hoe je ermee om kunt leren gaan.

Massage en begeleiding bij mensen met kanker

Als je geconfronteerd wordt met kanker, gebeurt er meer dan het kankerproces in je lijf. Je hele zijn wordt geraakt. Het fysiek en geestelijk in contact blijven met je lijf kan je helpen en houvast geven.

Massage en begeleiding bij zwangerschap

Zwanger zijn is een bijzondere periode waarin je als vrouw extra naar binnen keert. Massage kan het contact met je lijf nog meer bevorderen en kan ook helpen om je veranderende lijf te laten ontspannen. Ook biedt massagetherapie je de mogelijkheid naar je veranderende zijn te laten kijken en bewust de transformatie door te maken naar het moederschap.

Massage en begeleiding bij trauma-regulatie

Soms maak je schokkende gebeurtenissen mee die invloed hebben op je dagelijkse functioneren. Trauma-regulering via holistische massagetherapie spreekt je diepste afweermechanismen aan en kijkt samen met jou hoe je dit leert herkennen. Het helpt je hulpbronnen aan te boren om het trauma te reguleren en zo weer vanuit je eigen kracht te kunnen functioneren.