FEELLIFE

Holistische massagetherapie

Holistische massagetherapie is een lichaamsgerichte therapie waarbij we van praten naar voelen gaan. Van jouw context naar focus op wat er daadwerkelijk gevoeld wordt. Van bewustwording van spanning of onrust naar acceptatie, ontspanning en rust.

We doen dit door een uitgebreide intake om samen zicht te krijgen op wat vandaag speelt, wat jij voelt en beleeft en hoe je medische gezondheid is. Ook kijken we naar wat belangrijk voor je is en hoe dit alles zich verhoudt tot je dagelijks leven. Naar aanleiding van deze intake bepalen we samen welke behandeling hier passend op is.

De behandeling zelf bestaat uit lichaamsgerichte oefeningen, holistische massage en procesbegeleiding. Kijk verder op deze website voor meer informatie over de verschillende behandelmethodes. 

Na de behandeling volgt een nagesprek om ervaringen te verwoorden en samen te overzien wat dit voor je betekent en hoe we verder gaan in het traject. Over het algemeen kun je uitgaan van 3 tot 5 behandelafspraken om samen zicht te krijgen op wat er speelt, te verdiepen en bewustwording te verkrijgen om zo het helend proces zijn werk te laten doen.

Tarieven

Een eerste sessie duurt 90 minuten (intake). In afstemming is een vervolgafspraak 60 of 90 minuten.

De tarieven voor 2023 zijn:

Een sessie van 90 minuten: €81,50
Een sessie van 60 minuten: 61,50

FEELLIFE is geregistreerd bij de RBCZ, waardoor mogelijk (een gedeelte van) de massagetherapie-behandeling vergoed kan worden. De behandeling wordt gewoon aan FEELLIFE betaald, waarna de rekening doorgestuurd kan worden aan de zorgverzekeraar. Meer informatie vind je hier

Ben je geïnteresseerd in een afspraak of wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op!

 
 
WhatsApp Image 2020-11-01 at 12.00.16
WhatsApp Image 2020-11-01 at 12.00.17