FEELLIFE

Holistische massagetherapie

Holistische massagetherapie is een lichaamsgerichte therapie waarbij we van praten naar voelen gaan. Van jouw context naar focus op wat er daadwerkelijk gevoeld wordt. Van bewustwording van spanning of onrust naar acceptatie, ontspanning en rust.

We doen dit door een uitgebreide intake om samen zicht te krijgen op wat vandaag speelt, wat jij voelt en beleeft en hoe je medische gezondheid is. Ook kijken we naar wat belangrijk voor je is en hoe dit alles zich verhoudt tot je dagelijks leven. Naar aanleiding van deze intake bepalen we samen welke behandeling hier passend op is.

De behandeling zelf bestaat uit lichaamsgerichte oefeningen, holistische massage en procesbegeleiding. Kijk verder op deze website voor meer informatie over de verschillende behandelmethodes. 

Na de behandeling volgt een nagesprek om ervaringen te verwoorden en samen te overzien wat dit voor je betekent en hoe we verder gaan in het traject. De totale behandeling is erop gericht om samen zicht te krijgen op wat er op dit moment speelt, de betekenis voor jou te doorvoelen en het helend proces in te kunnen zetten.

Tarieven

Een sessie duurt 90 minuten. Een vervolgafspraak kan na afstemming ook voor 60 minuten ingezet worden.

De tarieven voor 2024 zijn:

Een sessie van 90 minuten: €85,-
Een sessie van 60 minuten: €65,-

FEELLIFE is geregistreerd bij de RBCZ, waardoor mogelijk (een gedeelte van) de massagetherapie-behandeling vergoed kan worden. De behandeling wordt gewoon aan FEELLIFE betaald, waarna de rekening doorgestuurd kan worden aan de zorgverzekeraar. Meer informatie vind je hier

Ben je geïnteresseerd in een afspraak of wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op!

 
 
WhatsApp Image 2020-11-01 at 12.00.16
WhatsApp Image 2020-11-01 at 12.00.17