Covid-19 Protocol

corona_Tekengebied 1

Covid-19 Protocol

Door de erkenning vanuit de rijksoverheid als medisch contactberoep mag de praktijk openblijven ook gedurende de lockdown. Dit betekent uiteraard wel dat ik wil wijzen op de veiligheid en de gezondheid van iedereen, en vraag je bij vermoedens van mogelijke besmetting met het virus een (zelf) test te doen of een nieuwe afspraak te maken. In de praktijk geldt de gedragscode zoals hieronder verder beschreven.  

FEELLIFE hanteert het Holos-protocol ten tijde van Corona. Dit protocol is conform de richtlijnen van het RIVM. Als basis verwijzen de beroepsverenigingen voor massagetherapeuten naar de richtlijnen voor huisartsen en de verloskundigenpraktijk. Meer informatie hierover vindt u hier

Dit betekent in het kort voor FEELLIFE dat de voorgeschreven extra hygiëne- en veiligheidsmaatregelen aangaande de materialen en ruimtes gehanteerd worden vóór, tijdens en na de behandeling. Daarnaast wassen wij bij binnenkomst en na de behandeling onze handen en bewaken 1,5 meter afstand waar mogelijk, behalve tijdens de massage. De FEELLIFE-behandelaar kiest ervoor om een mondkapje te dragen tijdens de massage. De gezondheidscheck zal afgenomen worden tijdens het maken van een afspraak. Desgewenst is het Covid-19 protocol op te vragen en in te zien bij FEELLIFE.